Goed om te weten..

Previous
Next

Weet u wat Caption is?

 
Caption is een nieuwe nagellak, die alle bestaande nagel- en gellakken overbodig maakt. Hij is gebaseerd op een geheel nieuwe  gepatenteerde poly-meertechnologie, genaamd  LacQ3 technologie. LacQ3-formule maakt nagellak absoluut veilig, beschadigd de nagel niet, maakt broze en beschadigde nagels  binnen 2 maanden sterker. 
Daarnaast heeft het de look van een gellak zonder lamp, binnen enkele seconden touch-dry. Caption houdt tot wel 3 × langer dan een reguliere nagellak (afhankelijk van lifestijl) en te verwijderen met gewone nagellak  remover.
Caption Top Effects geven een feestelijk tintje aan vrijwel iedere kleur. 
Nu gebruik ik Caption ook in mijn praktijk.
 

FungiCheck

 

De HFL FungiCheck is een grote doorbraak in het diagnosticeren van dermatofyten (schimmels) in de nagels. Het is een makkelijke test die in 10 minuten kan toegepaasd worden met een betrouwbaar en accuraat resultaat als gevolg.

 
Ik heb de FungiCheck als routine in mijn praktijk geïntegreerd om zo de hoogste standaard in de zorg te bieden door middel van de correcte diagnosis. 
 
Het introduceren van de FungiCheck is vooral geschikt voor mijn nieuwe cliënten die zich melden met een nagelafwijking of trauma. Ongeveer 50% van alle cliënten die zich melden met een trauma nagel een schimmel infectie heeft en 50% niet. 
Daarbij wetende dat onderzoek heeft uitgewezen dat 1 op de 3 visuele schimmelnagel diagnoses, incorrect is. 
 

Waarom FungiCheck?

 
 Voordelen:
 
1). Biedt de hoogste standaard in zorg door een diagnostiek methode te gebruiken.
 
2). Zo bent u er zeker van dat u kosten gaan maken voor de juiste behandelmethode en producten.
 
3). Tijd. Test duurt 10 – 30 minuten. 
 
4). De huidige methodes die via het laboratorium worden uitgevoerd zijn de microscopische methode, de PCR of de kweek methode. De nagelsamples worden via de pedicure, huisarts of dermatoloog opgestuurd. De microscopische methode vereist kennis en ervaring in het vak en hier blijkt dat sommige schimmels over het hoofd worden gezien. Deze methodes hebben een succes ratio van 50%-73%. 
 
5). Kosten
Huidige methodes zijn vaak prijzig doordat ze externe kennis en ervaring vanuit een laboratorium vereisen. Een tweetal voorbeelden: Via het laboratorium insturen tussen € 35,- en € 75,- per test excl. het verhalen van gemaakte kosten en sample afname bij de cliënt.
Bij de huisarts/dermatoloog zitten de kosten tussen de € 35,- en € 65,-. Beiden vallen onder het eigen risico.
 
6). Medicijnen
De FungiCheck test is in tegenstelling tot de traditionele methodes ook toe te passen als u een antischimmel medicijn of product gebruikt. 
 
6). BETROUWBAARHEID
FungiCheck is een wetenschappelijk en klinisch geteste test. De studies laten zien dat de FungiCheck met een percentage van 97% het meest betrouwbaar is voor het testen van Dermatofyten in vergelijking met traditionele methodes.
 
60% MICROSCOPISCHE METHODE
 
50% KWEEK METHODE
 
73% PCR
 
97% FungiCheck